Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 21:15

"Καμαριανός" ο Λουκάς Κρητικός | Ξεκίνησε η προετοιμασία

KRITIKOS

Παίκτης της θύελλας θα πρέπει να θεωρείται ο Συριανός τερματοφύλακας Λουκάς Κρητικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί την 1η του προπόνηση με την ομάδα του Καμαρίου, που σήμερα ξεκινά και επίσημα την προετοιμασία της.

Ο 20χρονος Λουκάς Κρητικός, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του ΑΟ Σύρου, ενώ νωρίτερα άνηκε στην Άνω Σύρο, με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στην Δ΄Εθνική κατηγορία, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Ο παίκτης κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί 2 χρονιές με τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Πούλο, του οποίοι χαίρει την εκτίμηση, πράγμα που έπαιξε και τον σημαντικότερο ρόλο στην μετακίνηση του νεαρού κίπερ.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας αυτή ξεκίνησε σήμερα στο Δ.Γ. Καμαρίου, υπό της οδηγίες του γυμναστή κ. Άγγελου Κόρμπου, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της Θύελλας και εφαρμόζει το πρόγραμμα εκγύμνασης του Μάκη Πούλου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόντες στην 1η της ομάδας ήταν σχεδόν το σύνολο των μελών του Δ.Σ.

Στο τέλος της σημερινής προπόνησης θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική ομιλία από την διατροφολόγο κα. Αλιφραγκή, ενώ σταδιακά οι παίκτες περνούν ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες τα εργομετρικά τεστ.

1h 2014

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares